Ga naar de inhoud

Peter van der Zwaan nieuwe hoofdtrainer ZVC ’22

De technische commissie seniorenvoetbal van de fusievereniging ZVC’22 is erin geslaagd om Peter van der Zwaan als hoofdtrainer aan te stellen voor het nieuwe seizoen 2022-2023. 

Met de keuze voor Peter van der Zwaan als nieuwe hoofdtrainer was de zoektocht al vrij snel ten einde gekomen. De gesprekken die wij met Peter hebben gehad gaven ons direct een goed gevoel en dit gevoel was wederzijds. 

Als voetballer heeft Peter zijn sporen ook verdiend. Hij is begonnen bij DWV om snel opgepikt te worden bij de jeugdafdeling van Ajax. Peter heeft hier zijn eerste professionele contract getekend als voetballer om vervolgens hierna een volgende stap te maken bij Telstar. Helaas zorgden zijn blessures ervoor dat zijn professionele carrière als voetballer noodgedwongen tot een einde kwam. 

Wel nog even afbouwen bij zijn oude liefde DWV om vervolgens trainer te worden. TOB 3e klasse 3 seizoen, Abcoude 3e klasse 2 seizoenen, IVV 3e klasse 2 seizoenen, EVC vanaf de 4e klasse naar 2e klasse 6 seizoenen en tot slot De Rijp vanaf 4e klasse tot 3e klasse 8 seizoenen lang! Peter is 56 jaar jong en neemt een brok aan ervaring met zich mee als trainer.

Wij willen graag een enthousiaste hoofdtrainer aanstellen die direct inzetbaar is en hierin zijn wij geslaagd. Beiden partijen hebben alle vertrouwen in een langdurige en succesvolle samenwerking.

Namens de technische commissie seniorenvoetbal ZVC’22,

Jeroen Olthof, Hendri Siemons, Erik Kabel en Hennie van den Berg