Ga naar de inhoud

Update voortgang ZVC '22

Na een welverdiende rustperiode tijdens de feestdagen, is de opstart van ZVC ’22 weer in volle gang.

De voetbaltechnische commissie is volop bezig met het vormgeven van de nieuwe voetbalorganisatie. Dit heeft inmiddels als eerste resultaat de nieuwe hoofdtrainer Peter van der Zwaan.

De nieuwbouwcommissie heeft een eerste selectie gemaakt van drie architecten, die ieder een eerste schetsontwerp voor het nieuwe clubgebouw hebben aangeleverd. Uit deze drie architecten zal uiteindelijk een definitieve keuze gemaakt gaan worden.

Ook is er een start gemaakt met het kiezen van een leveranciers van het nieuwe clubtenue, zodat iedereen er aan het begin van het nieuwe seizoen spic en span bij loopt.

De website van ZVC ’22 met alle onderliggende pagina’s in volle ontwikkeling.

De commissie commerciële zaken gaat binnenkort van start om niet alleen de bestaande sponsoren aan boord te houden, maar ook nieuwe bronnen aan te boren. Daarnaast zullen ook de kantinecommissie en de commissie onderhoud binnenkort van start gaan.

Kortom er is nog veel te doen, maar gelukkig zijn inmiddels veel vrijwilligers aan de gang om ZVC ’22 een flitsende start te laten maken. In een volgende update zullen we verder in gaan op de resultaten van de diverse commissies.

Blijf de nieuwsberichten volgen op: https://zvc22.nl/

Met sportieve groet,

De fusiewerkgroep,
Ard-Jan, Hendri, Jeroen, Jacques, Mirte, René en Marcel.