Ga naar de inhoud

ZVC '22 krijgt steeds meer vorm

Op 3 maart was het eindelijk zo ver: ZVC ’22 zag op die dag formeel het levenslicht. Volgend seizoen gaan FC Zaandam en ZVV Zaanlandia samen verder. De komende weken krijgt de nieuwe vereniging steeds meer vorm.

De commissie Voetbalzaken heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan de organisatie en ook het bestuur is bijna compleet. De komende maand zal het bestuur zich via social media en de website aan jullie voorstellen net als de andere vrijwilligers die samen de organisatorische kant van het voetballen voor hun rekening gaan nemen.

Daarnaast krijgen we ook steeds meer vragen over hoe het nieuwe sportpark en het nieuwe clubgebouw er uit zal komen te zien. Ook hierover kunnen we jullie komende weken meer vertellen en laten zien. 

Volgend seizoen spelen we al samen als één vereniging, maar het nieuwe sportpark is nog niet af. We gaan in de overgangsperiode nog op twee sportparken voetballen. Het bestuur en de commissie voetbalzaken bekijken op dit moment hoe we dat gaan doen. Ook daar wil het bestuur binnenkort meer duidelijkheid over geven.

Natuurlijk kun je ook altijd bij iemand van het bestuur terecht als je vragen hebt, mooie ideeën of zorgen.

Het bestuur van ZVC ’22.