Ga naar de inhoud

Eerste training onderbouw ZVC ’22

Afgelopen zaterdag 7 mei was de eerste trainingsbijeenkomst voor de onderbouw van ZVC ’22 onder begeleiding van Hoofd Onderbouw Miel Mans.

Op een fantastisch nieuw kunstgras en met een heerlijk zonnetje hebben de teams van JO8/JO9/JO10/JO11 van FC Zaandam en Zaanlandia hun eerste gezamenlijke training afgewerkt.

Het programma voor de groepen JO8/JO9 bestond uit een stukje loopscholing met de ladders, techniekvormen en daarna een toernooi 4 tegen 4.

Voor de groepen JO10/JO11 werd de nadruk gelegd op techniek, loopscholing, soccerwave en afwerken op “goalshot”-doek meet als afsluiting een toernooi 6 tegen 6.

Een superleuke eerste training met de onderbouw van beide clubs. Voor sommige zal er weinig veranderen, voor andere kinderen is het misschien even wennen maar we denken, of weten eigenlijk wel zeker, dat we er met z’n allen iets moois van gaan maken.

Nu lekker het seizoen afmaken bij de huidige clubs en dan gaan we aan het eind van dit seizoen weer verder met de gezamenlijke training / wedstrijdjes. Het programma wordt zo snel mogelijk met alle spelers doorgenomen.

Bij deze wil Miel Mans alle trainers die afgelopen zaterdag hebben geholpen, heel erg bedanken!

De eerste stappen in de onderbouw van ZVC ’22 zijn gezet.