Meteen naar de inhoud

Even voorstellen: Ard-Jan van Tilborg

Naam: Ard-Jan van Tilborg (49)
Functie: Voorzitter

Introductie

Ik ben geboren in Zaandam en in 1980 bij ZFC begonnen met voetballen. Tot september 2020 heb ik zelf gevoetbald. Vanaf de oprichtingsdatum van FC Zaandam in 2018 ben ik voorzitter van deze vereniging. Voor de nieuwe vereniging ZVC ’22 zal ik ook de voorzittersrol vervullen. Ik ben getrouwd en we hebben drie kinderen, werk als fiscaal jurist en heb mijn eigen Belastingadvies- en administratiekantoor. 

Wat wil je het eerste jaar bereiken binnen onze vereniging?

Hoofdoel is om een gezonde en stevige basis te leggen voor de nieuwe vereniging. Dit moet onder meer tot uitdrukking komen in het neerzetten van een goede organisatie. Dit betekent dat we een enthousiaste groep vrijwilligers hebben en een goed georganiseerde organisatie op zowel voetbal- als financieel gebied. Daarnaast wil ik, samen met de andere betrokkenen, ervoor zorgen dat de mooie tekeningen van het nieuwe complex, ook daadwerkelijk tot uitvoering komen.

Verenigen en verbinden: hoe ga jij dit oppakken?

Door het credo “Samen is niet alleen” te blijven verkondigen en uit te voeren. Dit credo stond niet voor niets in de fusiebrochure. We kunnen alleen samen ervoor zorgen dat de nieuwe vereniging een succes wordt! Als iedereen zijn of haar steentje bijdraagt, ben ik er van overtuigd dat dit goed komt.

Wat wil je zeggen aan alle leden van ZVC ’22?

Met het nieuwe complex in aantocht, krijgt de nieuwe vereniging een prachtig voetbalcomplex. Een fusietraject gaat echter niet zonder horten en stoten. Dit betekent dat we soms een stapje terug moeten doen, om daarna weer een aantal stappen vooruit te kunnen zetten.

Laten we samen er voor zorgen dat gezellighied binnen de vereniging de boventoon voert en dat we een vereniging worden waar plaats is voor iedereen. Dan weet ik zeker dat we een prachtige vereniging krijgen!