Ga naar de inhoud

Even voorstellen: Mirte Rozemond

Naam: Mirte Rozemond (52)
Functie: Secretaris

Wat wil je het eerste jaar bereiken binnen onze vereniging?

Komend jaar wil ik samen met de rest van het bestuur bouwen aan een goede organisatie van de nieuwe vereniging.

Verenigen en verbinden: hoe ga jij dit oppakken?

Naast de werkzaamheden die horen bij mijn functie als secretaris, wil ik vooral zichtbaar en benaderbaar zijn voor alle leden, vrijwilligers en ouders. Andersom geldt dat natuurlijk ook. Ik zie graag veel actieve ouders en leden langs en op het veld en in de kantine. 

Wat wil je zeggen aan alle leden van ZVC ’22?

We hebben iedereen hard nodig, zeker de komende seizoenen als we nog op twee sportcomplexen moeten voetballen totdat het nieuwe sportpark Hoornseveld en ons nieuwe clubgebouw klaar zijn. Samen kunnen we zeker een succes maken van ZVC ’22!