Ga naar de inhoud

Nieuwe spelers zaterdagselectie

Achter de schermen wordt door de technische commissie seniorenvoetbal en de nieuwe trainers Peter van der Zwaan en Jasser Abidi hard gewerkt aan de opbouw van de nieuwe selectie die het aankomende seizoen 2022/2023 op het huidige Zaanlandia-complex haar thuiswedstrijden zal spelen. Inmiddels mogen we bekend maken dat Hein Koster en Wouter Zijlmans de overstap maken naar ZVC ’22!

Hein Koster

Hein Koster kent een verleden bij de clubs Hellas Sport en Zaanlandia. De afgelopen jaren was Hein een vaste waarde in het 1e team van ZCFC. Deze sterke verdediger die op diverse posities in de verdediging kan spelen was op zoek naar een nieuwe uitdaging en de contacten met Hein waren snel gelegd. Wij verwachten dat Hein met plezier zijn draai bij de fonkelnieuwe vereniging ZVC ’22 zal vinden.

Wouter Zijlmans

Wouter Zijlmans is begonnen bij de jeugdafdeling van VVZ en werd vrij snel opgepikt door Fortuna Wormerveer waar Wouter als middenvelder het 1e team haalde. Via de clubs OFC en Hercules Zaandam kwam Wouter terecht bij ZCFC 1 waar Wouter de nare Covid-periode meemaakte en een vervelende enkelblessure opliep. Hierdoor raakte Wouter het plezier in voetballen kwijt wat hij bij ZVC ’22 hoopt terug te vinden. Met zijn 28 jaar neemt Wouter een brok aan ervaring met zich mee.

Informatieavond

Op 9 mei zal er voor de huidige selectiespelers van Zaanlandia en FC Zaandam en spelers die van buitenaf de selectie van ZVC ’22 komen versterken een informatieavond plaatsvinden bij Zaanlandia. Vanaf 19:30 uur krijgen de spelers een presentatie van Peter en Jasser. Zo hopen wij de huidige selectiespelers van beide clubs te overtuigen om zich ook komend seizoen te verbinden aan ZVC ’22. Wij hebben alle spelers keihard nodig om volgend jaar onze doelstellingen te behalen!