Ga naar de inhoud

Informatie openingsfeest ZVC '22

Update 28 juni: Aanmelden voor de barbecue is inmiddels niet meer mogelijk.

Beste aankomende leden, ouders van leden en vrijwilligers van ZVC ’22,

Op zaterdag 2 juli willen we samen met jullie de start van onze nieuwe vereniging vieren! Dat doen we op het terrein aan de Sportlaan met een wedstrijd tussen oud-spelers van ZFC, ZVV, Hellas Sport, Zilvermeeuwen, FC Zaandam en ZVV Zaanlandia, een activiteit voor onze jongste jeugd en aansluitend een gezellige barbecue met muziek.

15:00
Wedstrijd oud-spelers beide verenigingen
Activiteit jeugd (tot en met JO13)

17:00
Barbecue en feest

20:00
Einde

Er zijn geen kosten verbonden aan de barbecue en het vlees is halal. We horen graag vooraf of je bij de barbecue bent zodat we een goede inschatting kunnen maken van de benodigde hoeveelheden. Laat voor zondag 26 juni weten of je er bij bent via dit formulier!

We hopen vele leden te zien en te spreken op 2 juli!

Het bestuur van ZVC ’22