Meteen naar de inhoud

Geslaagd openingsfeest ZVC ’22

Zaterdag 2 juli was het dan zover; het openingsfeest van ZVC ’22 werd gehouden op het complex aan de Sportlaan!

Al vroeg in de ochtend waren diverse vrijwilligers van onze vereniging bezig om de nieuwe naam op het toegangshek te plaatsen (aangeboden door postergigant.nl)

Ook waren de vrijwilligers van de kantine hard bezig om alle voorbereidingen te treffen voor een geslaagde middag met aansluitend een barbecue.

Rond drie uur ’s middags kwamen de eerste jeugdleden binnen voor een gezellige middag op de springkastelen en voetbal. Dit alles met dank aan Miel Mans en zijn ploeg, die er voor hebben gezorgd dat de jeugdleden zich uitstekend hebben vermaakt.

Maar ook de overige leden (en aanwezigen) werden vermaakt met een (mini-)toernooi tussen oud-spelers van de diverse verenigingen. Dit was prima verzorgd door Rogier Hoogstad en zijn ploeg.

Tijdens en vooral na de wedstijden vloeide het bier rijkelijk onder het genot van muziek en een lekker zonnetje.

Rond half zes werd de barbecue geopend en kon iedereen genieten van heerlijke gerechten die vers werden bereid (met dank aan Ab de Jong en zijn ploeg voor de geweldige verzorging).

Al met al was het een geslaagde start van ZVC ’22, waarbij ook de weergoden ons gunstig gezind waren. En nu op naar een succesvol eerste seizoen! 

Mochten jullie nog foto’s hebben van deze middag en wil je ze ook op de site hebben? Stuur ze dan naar website@zvc22.nl. We zullen ze dan zo spoedig mogelijk bijplaatsen.