Meteen naar de inhoud

Eerste wedstrijdtenues uitgedeeld

Vandaag zijn op het complex aan Sportlaan de nieuwe wedstrijdtenues uitgedeeld. Het eerste lid wat een tenue kreeg was Faruk Kayar. Faruk heeft een felgroen keeperstenue in ontvangst genomen. Het tweede lid met een nieuw shirt was Raoul Jahangir. Raoul kreeg het speciaal voor ZVC ’22 ontworpen blauw-gele wedstrijdtenue.

Hierna zijn nog veel andere jeugdleden hun tenue komen ophalen. In de middag was de uitgifte op de Karel Lotsylaan waar veel jeugd uit de bovenbouw, zowel jongens als meisjes, en de eerste senioren hun shirt hebben opgehaald.

Aankomende week zijn er nog twee uitgiftemomenten:

  • Spelers JO8 tot en met JO13: Maandag 29 augustus van 18:00 – 19:30, locatie Sportlaan
  • Spelers vanaf JO14: Donderdag 1 september van 19:00 – 20:00, locatie Karel Lotsylaan