Ga naar de inhoud

Uitgifte nieuwe wedstrijdtenues

Inmiddels hebben we de speciaal voor ZVC ’22 ontworpen wedstrijdtenues* van Robey ontvangen. Vanaf 27 augustus zullen deze tenues aan de spelende leden in bruikleen worden verstrekt. Het wedstrijdtenue bestaat uit een shirt, een broek en een set kousen.

* Door brand bij de Nederlandse sokkenfabriek is het Robey niet gelukt om deze week voor alle spelers een set wedstrijdkousen beschikbaar te hebben. Mocht dit voor jou het geval zijn, dan vragen we je om de eerste wedstrijden je kousen van afgelopen jaar (FC Zaandam of Zaanlandia) of je trainingskousen te gebruiken. Je ontvangt dan een tegoedbon waarmee je op een later tijdstip de nieuwe ZVC ’22 wedstrijdkousen kunt ophalen. Sorry voor het ongemak.

De uitgifte zal plaats vinden op de volgende momenten:

Locatie Sportlaan

  • Zaterdag 27 augustus 9:30 – 12:00: JO8 t/m JO13
  • Maandag 29 augustus 18:00 – 19:00: JO8 t/m JO13

Locatie Karel Lotsylaan

  • Zaterdag 27 augustus 13:30 – 15:30: JO14 t/m Senioren (incl. Dames)
  • Donderdag 1 september 19:00 – 20:00: JO14 t/m Senioren (incl. Dames)

Goed om te weten:

  • De uitgifte van kleding wordt verzorgd door de vrijwilligers van onze vereniging. Om dit goed te laten verlopen vragen we je dan ook om echt op een van bovenstaande tijdstippen de kleding op te komen halen. Lukt dit niet, dan kan je op 3 september niet meedoen aan de eerste competitie-/bekerwedstrijd en zal je de kleding op een nog te bepalen tijdstip kunnen ophalen.
  • De kleding wordt pas meegegeven na het ondertekenen van de bruikleenovereenkomst. Bij de leden tot en met JO13 verwachten we dat een ouder meekomt om te tekenen. Vanaf de JO14 mag ook de spelers zelf tekenen.
  • Wil je helpen bij de uitgifte of heb je vragen? Neem dan contact op via kleding@zvc22.nl

Namens de kledingcommissie