Ga naar de inhoud

Uitnodiging vrijwilligersavond en ledenbijeenkomst

Graag nodigen we je uit voor de vrijwilligersavond op vrijdag 16 september en/ of de ledenbijeenkomst op zondag 25 september. We hopen op een grote opkomst!

Vrijwilligersavond 16 september

ZVC ’22 kan niet zonder de inzet van al onze vrijwilligers die keer op keer er voor zorgen dat er getraind en gespeeld kan worden, dat het nodige onderhoud wordt gedaan, dat de koffie (en andere versnaperingen) klaar staan, dat er nagedacht wordt over organisatie, sponsoring enzovoort.

Het bestuur van ZVC ’22 wil jullie, de vrijwilligers, graag uitnodigen voor een gezellige avond met een hapje en een drankje. Een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, met elkaar te spreken over onze vereniging en over onze toekomst. 

Reserveer dan ook vrijdagavond 16 september in de agenda. Vanaf 19.00 zijn alle vrijwillgers welkom in de kantine op de Sportlaan.

Ledenbijeenkomst op 25 september

Het bestuur van ZVC ’22 nodigt alle leden om op zondagochtend samen met het bestuur van gedachten te wisselen over onze vereniging. 

Heb je goede ideeën, wil je meedenken hoe we zaken beter kunnen doen of wil je de gelegenheid gebruiken om vragen te stellen over wat er allemaal staat te gebeuren de komende tijd? Kom dan op zondagochtend 25 september om 10.00 naar de kantine op de Sportlaan. De koffie staat klaar!