Ga naar de inhoud

Bericht vanuit het bestuur

Beste leden,

Het seizoen is inmiddels in volle gang en de herfstvakantie ligt al weer even achter ons. Een mooi moment om heel even kort stil te staan bij onze nieuwe vereniging ZVC’22.

Er is binnen de vereniging veel gebeurd in de afgelopen maanden. Veel zaken zijn daarvan zichtbaar. Zo zijn de nieuwe tenues uitgereikt en geven deze de nieuwe vereniging tijdens de wedstrijden een mooie en krachtige uitstraling. Ook is de eerste “mini-arena” opgeleverd, die op zaterdagen hoofdzakelijk gebruikt gaat worden door de jeugd, maar op trainingsavonden ook gebruikt kan worden door de oudere jeugd, dames en senioren. Verder heeft de maandagochtendploeg op locatie Hoorseveld de kantine al flink opgeknapt door de ZVC ’22 kleuren aan te brengen op de kozijnen. De contributie inning is gestart via Nikki en het bestuur heeft op zondag 25 september jl. een ledenbijeenkomst georganiseerd, waar helaas maar een handjevol leden was.

Al met al maken we veel vorderingen, maar kunnen we op tegelijkertijd op dit moment niet aan alle wensen voldoen. Zo is het spelen op twee complexen geen ideale uitgangssituatie bij de opbouw van een nieuwe vereniging. Het bestuur is zich daarvan terdege bewust en is druk bezig met dit onderwerp. Hopelijk kunnen we meer duidelijkheid geven over het spelen op één complex op het moment dat we meer inzicht hebben in de definitieve planning van de nieuwbouw. Verder maken binnen onze vereniging vele handen licht werk, maar constateren we ook dat we nog best wat handjes te kunnen gebruiken. Wij zijn dus op zoek naar extra vrijwilligers. Wie o wie, meldt zich aan bij secretaris@zvc22.nl.

Kortom, er gebeurt bij ZVC ’22 van alles voor en achter de schermen, maar we zijn er nog niet! Tot een volgende berichtgeving.

Met sportieve groet,

Het bestuur