Meteen naar de inhoud

Ga je mee naar AZ - Vitesse?

Update 15 december: De kaarten zijn inmiddels vanuit AZ ontvangen. Omdat we de komende zaterdagen gesloten zijn kom ik de kaarten thuis bezorgen voor de bestellers met een adres in Zaandam. Heb je besteld met een adres buiten Zaandam? Neem dan contact op via website@zvc22.nl of bel/app naar: 06-23967067

(Update 5 december)
Heb je jouw kaarten voor AZ – Vitesse nog niet besteld? Bestel je kaarten dan deze week nog! Bestellen kan tot en met maandag 12 december.

(Origineel bericht)
Op 7 januari 2023 om 18:45 speelt speelt AZ de thuiswedstrijd AZ – Vitesse in de Eredivisie. AZ nodigt alle leden van ZVC ’22 uit om deze wedstrijd te bezoeken voor slechts € 11 per kaart. Ook ouders, trainers, vrijwilligers etc. zijn van harte uitgenodigd!

Er kan ook nog wat verdiend worden voor ZVC ’22! Voor iedere verkochte toegangskaart van € 11,- ontvangt de vereniging namelijk € 1,-.

Bestellen
Bestellen kan via deze link: https://ticketshop.az.nl/deeplink.aspx?token=azvitessezvc22
Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar, dus bestel snel want op = op. Tijdens het bestellen kan er een Kidsbox, een AZ Sjaal en een parkeerkaart worden bijbesteld.

Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, zorg dan dat je de kaarten in één bestelling plaatst. De hele vereniging wordt bij elkaar ingedeeld, na afloop van de actie wijst AZ de vereniging een vak toe.

Je kan kaarten bestellen tot en met 12 december 2022. De tickets kunnen in januari worden opgehaald bij ZVC ’22.