Meteen naar de inhoud

Het nieuwe jaar 2023 brengt ook veranderingen

We naderen het einde van 2022 en 2023 staat voor de deur. Het eerste half jaar als ZVC ’22 is achter de rug. Een half jaar waarin veel goed ging maar we ook gemerkt hebben dat spelen en trainen op twee locaties niet meevalt.

Vanaf 1 januari 2023 spelen we alle wedstrijden zoveel mogelijk op de locatie Sportlaan

Daarom hebben het bestuur, de vrijwilligers van de horeca en van voetbalzaken onderzocht of en hoe we zo snel mogelijk met alle teams kunnen gaan spelen op de locatie Sportlaan. We streven er naar dat per 1 januari 2023 meer teams op de wedstrijddagen aan de locatie Sportlaan kunnen spelen. De locatie Karel Lotsylaan is echter dan ook nog steeds nodig. Gezien de groei van de vereniging en de trainingsavonden, zijn beide locaties zeker nog nodig tot alle velden op de Sportlaan klaar zijn.

Het zoveel mogelijk alle wedstrijden spelen op de locatie Sportlaan is een volgende stap in de goede richting om ons echt één vereniging te voelen. Het zal ongetwijfeld wennen zijn voor iedereen: spelers, ouders en de vrijwilligers die zorgen dat alles op de wedstrijddagen goed verloopt, maar we denken dat deze stap goed is voor iedereen. We kunnen elkaar nu echt goed leren kennen en beter samenwerken.

In het nieuwe jaar in de kantine alleen nog maar met PIN betalen

In de kantine op de Karel Lotsylaan kon je de afgelopen jaren alleen nog met PIN betalen en dat gaan we nu ook doortrekken naar de kantine op de Sportlaan. Per 1 januari is het in de kantine alleen nog maar mogelijk om met PIN te betalen. Pinnen is meer en meer de meest gangbare manier van betalen. Met PIN betalen is veilig en makkelijk.

We luiden het nieuwe voetbaljaar officieel in op 13 januari 2023

Op vrijdagavond 13 januari willen we met alle leden, vrijwilligers, ouders en sponsoren va ZVC ’22 proosten op het nieuwe jaar. Vanaf 19:00 is iedereen welkom in de kantine op de Sportlaan voor een drankje en een hapje.

Het bestuur van ZVC ’22 kijkt samen met jullie uit naar een mooi, gezond en sportief 2023!

Het bestuur van ZVC ’22.