Ga naar de inhoud

Strandtraining Egmond aan Zee

De komende weken is er geen competitie dus vandaag gingen wij naar Egmond aan Zee voor een pittige strandtraining. Start was om 09.30 op de parkeerplaats in Egmond aan Zee.

Wij begonnen met een mooie tocht door de duinen met af en toe wat sprint oefeningen. Toen wij bij het strand kwamen gingen alle kids de BERG-DES-DOODS op. Een hele steile berg waar iedereen op moest sprinten. Loodzwaar maar alle kids deden het super.

Als beloning kregen alle kids een pakje drinken en een lekkere koek. Toen iedereen weer een beetje was bijgekomen gingen wij nog partijtje spelen op het strand. Superleuk natuurlijk maar wel zwaar zo in het zachte zand.

Tot slot kregen de kids nog een toetje. 2 km terug rennen over het strand waar alle ouders de kinderen weer op stonden te wachten.

Toppers jullie hebben super getraind en ben trots op jullie !!!

Miel