Ga naar de inhoud

Geslaagde afsluiting onderbouw ZVC '22

Afgelopen zaterdag hebben wij een mooi seizoen afgesloten met de onderbouw van ZVC ’22. Ondanks het warme weer waren er ruim 150 kinderen aanwezig.

Zij mochten een parcours afwerken van 6 onderdelen:

  1. Stormbaan
  2. Partij spel
  3. Estafette/ techniek
  4. Afwerken
  5. Mini toernooi
  6. Soccerwave/ goalshot

Na 2 uur plezier maken en hardwerken in de brandende zon (gevoelstemperatuur was dik 30 graden) kregen de kinderen een patatje, limonade en een lekker ijsje. Nu lekker genieten van de vakantie en volgend seizoen weer knallen!

Ik wil alle kinderen en ouders bedanken voor een uitstekend seizoen wat wij hebben gehad met z’n allen. Verder wil ik alle trainers en leiders en kantinemedewerkers en alle andere vrijwilligers bedanken voor hun inzet bij de onderbouw voor vandaag maar ook zeker van het afgelopen jaar.

Fijne vakantie!

Miel