Ga naar de inhoud

G-team naar "Coaches on Tour"

Vandaag, woensdag 13 september, vindt er in alle zes de KNVB-districten in ons land van 17.00 tot 20.00 uur een G-voetbaltoernooi plaats. Bij elk toernooi nemen selecties van G-voetballers het tegen elkaar op onder het toeziend oog van coaches uit het betaald voetbal. De unieke opzet met zes toernooien is gekozen vanwege het dertig jaar jubileum van Coaches on Tour, een maatschappelijk initiatief van Coaches Betaald voetbal.

Het toernooi wordt wederom georganiseerd door het CBV (Coaches Betaald Voetbal), de BSBV (Belangenvereniging Scheidsrechters Betaald Voetbal), Fonds Gehandicaptensport en de KNVB.

Ook het G-team van ZVC ’22 doet mee aan dit voetbaltoernooi!

De spelende teams staan onder leiding van clubs uit het betaald voetbal. Bij iedere club is een afvaardiging van de technische staf van een aantal betaald voetbalorganisaties aanwezig van o.a.: AJAX, AZ, FC Utrecht, FC Volendam, Almere city en Telstar. 

De wedstrijden worden deels gefloten door scheidsrechters uit het betaald voetbal. Tevens wordt er op een apart veld gespeeld om de penaltybokaal. Alle spelers nemen penalty’s. Na afloop van het toernooi zal de prijsuitreiking plaatsvinden. 

Iedereen is welkom vanaf 17:00 uur op de locatie van Sportvereniging De Meteoor.

Adres: Perenpad 3-5, 1033 TB Amsterdam

Het programma eindigt rond 20.30 uur.

Tot woensdag 13 september in Amsterdam!

Bekijk hier de aftermovie van Coaches On Tour 2022: