Ga naar de inhoud

Grote Clubactie gestart!

Dit weekend is de jaarlijkse Grote Clubactie gestart. Jeugdleden kunnen voor de club loten verkopen en zo een leuk zakcentje bijverdienen. Met de verkoop van loten verdient de club dan een extra bedrag om ballen, trainingsmaterialen en andere benodigdheden voor de vereniging te kopen. Voor de club dus superbelangrijk!

Een lot kost € 3,- en de kopers van de loten maken kans op mooie prijzen:

  • De hoofdprijs is € 100.000,-
  • De 2e prijs is twee jaar lang rijden in een Skoda Kamiq (auto)
  • De 3e prijs is een vakantiecheque van € 2.500,-

En er zijn nog vele andere prijzen. Maar liefst 1 op de 10 loten wint een prijs! 

De jeugdleden tot en met JO12 hebben afgelopen zaterdag bij hun thuiswedstrijd het verkoopboekje, de QR-code en een informatiebrief ontvangen. De jeugdleden tot en met JO12 die afgelopen zaterdag een uitwedstrijd hebben gehad ontvangen dit aanstaande zaterdag. Spelers van JO13 en JO14 ontvangen deze week een mail met de persoonlijke QR-code.

De spelers die loten verkopen voor de vereniging krijgen van de club een beloning:

  • Lot 1-20:                      nog geen beloning per verkocht lot
  • Lot 21-50:                    20 cent per verkocht lot
  • Lot 51-100:                  30 cent per verkocht lot
  • Lot 100 of meer:         40 cent per verkocht lot

Op deze manier verdient een speler die 134 loten verkoopt maar liefst € 34,60 zakgeld! Verder krijgt iedere verkoper die meer dan 25 loten verkoopt een medaille van deelname aan de grote clubactie.

Zoek in de komende weken dus je favoriete jeugdspeler op en koop ook een lot om de club te sponsoren. Je kan ook direct via de website een lot kopen.

Koop hier je lot voor de Grote Clubactie

Superloten

Heb je een bedrijf of wil je met je team een steentje bijdragen? We verkopen ook zogenaamde superloten. Hiermee koop je 50 loten voor een bedrag van € 150,-. Hiermee maak je ook kans op bovengenoemde prijzen. Naast de opbrengst voor de club maakt de club ook aanvullend kans op € 5.000,- extra voor het winnende superlot.

Koop hier je superlot voor de Grote Club-actie