Ga naar de inhoud

Maak kennis met Senna Harman

Voorafgaand aan elke thuiswedstrijd maken we kennis met een speler van de selectie. Vandaag maken we kennis met Senna Harman.

Senna, welkom bij de selectie van ZVC ’22. Kun je je even voorstellen?

Ik ben Senna, 20 jaar oud uit Amsterdam. Ik ben een vleugelaanvaller. Mijn vorige club is sv de Meteoor. Ik werk momenteel bij mijn vader in zijn bouwbedrijf. Ik woon nog thuis, bij mijn ouders.

Hoe vind je het tot nu toe gaan bij ZVC ’22 en wat zijn je doelstellingen voor dit seizoen?

Ik vind dat het seizoen veelbelovend begonnen is. Mede door de kwaliteit van de selectie, die erg goed is. Ik wil dit seizoen vaste basisspeler worden en belangrijk zijn voor het team met veel goals en assists. Een andere doelstelling is om met ZVC’22 kampioen te worden. Als dit niet lukt op zijn minst promoveren.

Vorig jaar ben je kampioen geworden in de 4e klasse zondag met de Meteoor. Waarom de keuze voor ZVC ’22?

Klopt, ik ben vorig jaar kampioen geworden met de Meteoor. De keuze om naar ZVC ’22 te gaan was daarom niet makkelijk. Ik heb in mijn eerste seizoen (21/22) bij de zondag selectie van de Meteoor redelijk veel in de basis gestaan. Maar mede door een blessure en andere gehaalde spelers, heb ik vorig jaar weinig in de basis gestaan. Toen kwam ZVC ’22 op mijn pad via huidig assistent Madrian Karbodin. Madrian vertelde mij over de club en vroeg of ik op gesprek wou komen. Na gesprekken bij ZVC ’22 en de Meteoor besloot ik uiteindelijk om de overstap te maken. Vooral omdat ik na het afgelopen seizoen toe was aan zekerheid, speeltijd en vertrouwen. Voor mijn gevoel kan ik dit bij ZVC ’22 allemaal krijgen.

Wat zijn je voorspellingen voor zaterdag tegen Blauw-Wit?

Mijn voorspelling is dat we tegen Blauw-Wit 3 punten gaan pakken. Dit omdat wij als selectie steeds meer aan het groeien zijn en ik veel vertrouwen heb in ons eigen spel.

(Foto: Zaanstad Cup 2023)