Ga naar de inhoud

Niet meer roken rond de velden

Bij de fusie van FC Zaandam en ZVV Zaanlandia is afgesproken dat ons complex geheel rookvrij wordt zodra het nieuwe clubgebouw klaar is. Op de algemene ledenvergadering van 15 juni werd door de aanwezige leden duidelijk aangegeven dat ze nu al graag zien dat er niet meer gerookt wordt op het sportcomplex.

Het bestuur ondersteunt die wens en wil dan ook met ingang van het komende seizoen een stap in de richting van een rookvrij ZVC ’22 zetten. Hiermee sluiten we aan op de ambitie van NOC*NSF om alle sportaccommodaties in 2025 rookvrij te laten zijn.

Vanaf september verzoeken we alle leden, ouders, vrijwilligers en bezoekers om niet meer in het zicht van de velden te roken. Het heeft de voorkeur als u helemaal niet meer rookt op het sportcomplex, maar als u toch wilt roken doet u dat dan waar niemand er last van heeft en buiten het zicht van de voetballende jeugd.

Laten we met elkaar de jeugd het goede voorbeeld geven.

Het bestuur van ZVC ’22