Ga naar de inhoud

Wedstrijdverslag ZVC ’22 - Blauw Wit

Vandaag speelde ZVC ’22 de tweede wedstrijd in de competitie thuis tegen Blauw Wit. In de openingsfase startte ZVC ’22 met hoge druk en probeerde de tegenstander de wil op te leggen. Blauw Wit kwam deze druk goed te boven en koos sneller voor de lange bal op de snelle vleugelspitsen. Nadat ZVC ’22 de kansen onbenut liet, sloeg Blauw Wit in de eerste beste kans toe: 0-1. Hierna leek Blauw Wit vleugels te krijgen en kwamen ze in de volgende aanval op 0-2. Kort voor rust kreeg ZVC ’22 een megakans via Faissal om de spanning terug te brengen in de wedstrijd maar hij miste volledig vanaf 8 meter.

In de tweede helft een veel scherpere ZVC ’22 en al snel kwam de aansluitingstreffer van Erkan Malkoc. Blauw Wit werd steeds meer teruggedrongen en 20min voor tijd scoorde Onur Saricam de 2-2 op prachtige wijze met een tegendraadse kopgoal na een mooie voorzet van Brian. Het regende hierna kansen voor ZVC ’22 en nadat een doelpunt van Jordy Vrugt onterecht werd afgekeurd was het 2 minuten later wel raak voor Jordy. Met een bekeken lob scoorde hij de 3-2. Echter scoorde Blauw Wit in de eerst volgende tegenaanval geheel tegen de verhoudingen in de 3-3. In de 89e min maakte Onur Saricam aan alle onzekerheid een einde en scoorde van dichtbij de 4-3 en dit was tevens ook de eindstand.

Met 4 punten uit 2 wedstrijden een prima begin voor de mannen van Serdar Ozturk. Volgende week gaan we op bezoek bij De Meteoor die ook op 2 gespeeld 4 punten staan.