Ga naar de inhoud

Maak kennis met Sem Palman

Voorafgaand aan elke thuiswedstrijd maken we kennis met een speler van de selectie. Vandaag maken we kennis met Sem Palman.

Sem, welkom bij de selectie van ZVC 22. Kun je je even voorstellen?

Mijn naam is Sem Palman, 20 jaar oud. Ik woon in Krommenie. Mijn positie is 6/8. Mijn vorige club is Fortuna Wormerveer. Ik werk fulltime bij een BSO in Amsterdam genaamd Woest Zuid. Ik volg momenteel geen studie maar ben afgestudeerd op ‘t CIOS 2 jaar geleden. Ik woon bij mijn ouders.

Hoe vind je het tot nu toe gaan bij ZVC ’22 en wat zijn je doelstellingen voor dit seizoen?

Ik vind het goed gaan bij ZVC ’22. Wij zijn een team met veel individuele kwaliteiten maar ook als team worden wij alleen maar sterker. Mijn doelstellingen voor dit seizoen zijn voor het kampioenschap gaan. Minimaal top 3!

Vorig seizoen speelde je bij Fortuna Wormerveer onder 23 waar jullie op het hoogste niveau speelden. Waarom de keus voor ZVC ’22?

De keuze waarom ik voor ZVC ’22 heb gekozen is omdat ik afgelopen jaar bij Fortuna Wormerveer minder aan spelen kwam dan dat ik gewend was. Ook heb ik dat jaar veel blessures gehad. Trainer Serdar heeft mij benaderd om de stap naar ZVC ’22 te maken, die ik uiteindelijk heb gemaakt omdat ik hier weer lekker tot spelen kom, in een leuk team met bekende jongens.

Wat zijn je voorspellingen voor zaterdag tegen Andijk?

Aanstaande zaterdag verwacht ik een spannende wedstrijd tegen de nummer 1, maar wij gaan laten zien wie de jongens van ZVC ’22 zijn en zullen wij de winst mee naar huis nemen.

(Foto: Voetbal in Zaanstad)