Ga naar de inhoud

Maak kennis met Joshua Martha

Voorafgaand aan elke thuiswedstrijd maken we kennis met een speler van de selectie. Vandaag maken we kennis met Joshua Martha.

Joshua, welkom bij de selectie van ZVC 22. Kun je je even voorstellen?

Hallo ik ben Joshua Martha en ben 28 jaar oud. Woonachtig in Zaandam met mijn vriendin en twee kinderen Izayah en Ziyana! Ik ben werkzaam bij PostNL als Operationeel accountmanager.

Voordat ik de overstap heb gemaakt naar ZVC ’22 was ik spelend voor RCZ. Jarenlang op het middenveld gespeeld met een combinatie van in de verdediging.

Hoe vind je het tot nu toe gaan bij ZVC ’22 en wat zijn je doelstellingen voor dit seizoen?

Het gaat redelijk, volgens mij zijn de doelstellingen bekend en dat is kampioen worden in deze klasse. Het is dan alleen jammer dat we nog niet de gewenste punten hebben behaald. Maar we laten de koppen niet hangen. Ik ben van mening dat als de goals gaan vallen we mooie wedstrijden de komende weken op de mat kunnen leggen.

Mijn eigen doelstellingen zijn vooral fitter worden de komende weken en plezier terugvinden in het voetbal. Met het huidige team gaat dat zeker goed komen.

Vorig jaar speelde je in een vriendenteam bij RCZ en dit jaar weer selectievoetbal. Waarom de keus voor ZVC ’22?

Eigenlijk ben ik al een aantal jaar bezig met een terugkeer bij het oude Hellas! Maar door de kinderen blijf je toch een beetje hangen in een vriendenteam om de beweging erin te houden. De reden van nu toch echt een terugkeer heeft met meerdere personen binnen ZVC ’22 te maken en uiteraard het vertrouwen dat ik van Serdar kreeg voordat ik de keuze had gemaakt. Een vriendenteam is leuk maar als jezelf nog de passie hebt om hogerop te voetballen met wat weerstand, dan moet je de stap wel gaan maken. Dat ZVC ’22 dan met deze kans is gekomen, heeft het allemaal makkelijker gemaakt.

Wat zijn je voorspellingen voor zaterdag tegen ZCFC?

Persoonlijk denk ik een winst voor ons (ZVC ’22). We zijn de afgelopen wedstrijden + oefenwedstrijden goed bezig en weten waar de kwaliteiten liggen.

Daarnaast zijn we ook gewoon toe aan 3 punten en is dit het moment om ze te pakken!