Ga naar de inhoud

Maak kennis met Melitcio Goodett

Voorafgaand aan elke thuiswedstrijd maken we kennis met een speler van de selectie. Vandaag maken we kennis met Melitcio Goodett.

Melitcio, welkom bij de selectie van ZVC 22. Kun je je even voorstellen?

Melitcio Goodett, ik ben 31 jaar oud en woon in Zaandam. Mijn positie is linksback, ik heb hiervoor bij RCZ zondag 1 gespeeld in de 3e klasse.

Hoe vind je het tot nu toe gaan bij ZVC ’22 en wat zijn je doelstellingen voor dit seizoen?

Ik vind dat we een leuke groep hebben met goede voetballers. Als je naar de ranglijst kijkt geeft dat een vertekend beeld, we waren bijna elke wedstrijd wel beter dan de tegenstander maar helaas is het kwartje niet altijd de goede kant opgevallen voor ons maar dat gaat zeker nog komen.

Mijn doelstelling voor dit seizoen is om met mijn ervaring een meerwaarde te zijn voor het team en zeker wel een periodetitel binnen te halen.

Vorig jaar speelde je samen met selectiespelers Onur Saricam en Jordy Vrugt (ex) in de 3e klasse. Waarom de keus voor ZVC ’22?

De weg die ZVC’22 is ingeslagen na de fusie sprak mij erg aan in combinatie met het voetballen op zaterdag en de komst van Onur en Jordy natuurlijk. Ik heb zelf namelijk een zoon die in de O10-1 speelt bij de Volewijckers waarvan ik de trainer ben. We maken er zo een voetbaldag van op zaterdag.

Verder heb ik zelf tot de senioren bij Hellassport in de jeugd gespeeld en bij Zaanlandia in het 1e, dit was een mooi moment om terug te keren op het oude nest.

Wat zijn je voorspellingen voor zaterdag tegen Volewijckers?

Uitgaande van onze eigen kwaliteiten en het spelbeeld van de afgelopen weken voorspel ik dat wij een mooie overwinning gaan behalen. Stiekem ook wel verplicht want ik moet daar nog het hele seizoen rond lopen aangezien m’n zoon daar speelt.

(Foto: Voetbal in Zaanstad)