Ga naar de inhoud

G-team kampioen Jan van Zeelt-toernooi 2024!

Vandaag stond bij VV Waterloo voor de derde keer het Jan van Zeelt G-voetbal toernooi op het programma. Diverse verenigingen komen dan naar Driehuis om mee te doen aan dit mooie toernooi.

Aan het regenachtige weer heeft het niet gelegen, want het G-team van ZVC ‘22 was vandaag niet te verslaan en zijn kampioen geworden.

Om 10:00 begon het programma. De eerste wedstrijd was tegen gastheer SV Waterloo G2 deze werd met een beetje geluk met 0-1 gewonnen. De tweede wedstrijd tegen DIOS ging een stuk beter en werd zonder enige vorm van geluk gewoon duidelijk gewonnen met 0-2. Na de laatste wedstrijd tegen DVV Delft G5 was het wel duidelijk wie de kampioen moest zijn, ZVC ’22 had genoeg aan 1 punt, maar door ook de laatste wedstrijd scherp te blijven wonnen ze die overtuigend met 1-4.

Ondanks het slechte weer werden zij terecht kampioen van het Jan van Zeelt toernooi 2024 in Driehuis. Hopelijk kunnen ze deze lijn voortzetten in de competitie.

Rond 15:00 werd het sportieve gedeelte afgesloten met een gezamenlijke wedstrijd tegen Telstar. Vanuit alle teams werden spelers geselecteerd die het opnamen tegen de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie.

De dag werd gezellig afgesloten met muziek.

Gefeliciteerd!

Hieronder zie je alle deelnemende teams en het volledige programma van vandaag: