Ga naar de inhoud

Maak kennis met Madrian Karbodin

Voorafgaand aan elke thuiswedstrijd maken we kennis met een speler of staflid van de selectie. Vandaag maken we kennis met assistent-trainer Madrian Karbodin.

Madrian, dit is je eerste jaar bij ZVC 22. Kun je je even voorstellen?

Ik ben Madrian Karbodin, 61 jaar en assistent-trainer bij ZVC ’22 1. Bij mijn vorige club, Patro Eisden, was ik scout. In het dagelijkse leven werk ik bij Fedex. Verder ben ik getrouwd.

Hoe vind je het tot nu toe gaan bij ZVC ’22 en wat zijn je doelstellingen voor dit seizoen?

Bij ZVC ’22 gaat het redelijk goed. Mijn doelstelling is om de club naar een hoger niveau te brengen en ervoor te zorgen dat er veel plezier is onder de spelers en mensen die zich daar voor in zetten.

⁠In het verleden heb je bij heel veel clubs, ook bvo’s, gewerkt als trainer, scout en performance coach. Daarbij neem je een grote stuk ervaring met je mee. Waarom de keus voor ZVC ’22?

De keuze is op ZVC ’22 gevallen omdat mijn oude speler (destijds bij Hellas Sport) Serdar als hoofdtrainer aan de slag is gegaan. Ik heb met Serdar al 20 jaar contact. Zo zijn we weer herenigd en willen we de club verder helpen

Na de winterstop hebben jullie maar 1x verloren en zijn er nog volop kansen voor de nacompetitie/ promotiewedstrijden. Te beginnen zaterdag thuis tegen De Wherevogels. Wat zijn je voorspellingen voor zaterdag?

Mijn voorspelling is dat we zaterdag de 3 punten pakken en de nacompetitie gaan halen aan het eind van de rit.