Ga naar de inhoud

JO13-1 naar finale beker!

Vanavond speelde de JO13-1 de halve finale wedstrijd tegen SV Eemnes. Een belangrijke wedstrijd voor de jongens en er waren veel ouders, jeugdspelers van andere teams en trainers om de jongens aan te moedigen! Ook SV Eemnes had de nodige supporters meegenomen dus voorafgaand en na de wedstrijd was het een drukke boel in de kantine.

De wedstrijd begon goed voor ZVC ’22 en we wisten met 1 – 0 voor te komen. Helaas kwam vrij snel de 1 – 1, de 1 – 2 en zelfs de 1 – 3. Vlak voor rust wisten we gelukkig nog wel de 2 – 3 te maken! In de tweede helft had ZVC duidelijk het overwicht en wisten de jongens onder luid gejuich de 3 – 3, de 4 – 3 en zelfs de 5 – 3 te maken!

Op naar de finale op 1 juni tegen Victoria JO13-2 welke vandaag met 3 – 1 van ASV Blauw Wit JO13-1 wist te winnen.

Toppers, gefeliciteerd!