Ga naar de inhoud

Mini's: laatste training van het seizoen

Vandaag stond voor de mini’s de laatste training van het seizoen op het programma. Vooraf hadden de ouders en spelers te horen gekregen vooral op tijd te komen want als afsluiting zou er een klein onderling toernooi georganiseerd worden! Na een korte warming up werden de teams gemaakt en werd er op 3 kleine veldjes 4 tegen 4 of 5 tegen 5 gespeeld.

Na iets meer dan een uur zat het voetbal erop en gingen de spelers met elkaar naar de kleine kantine om daar te genieten van welverdiende limonade, een lekker ijsje en een zakje chips. De jongens die volgend jaar doorgaan naar de JO8 namen afscheid van trainer Jacob en veel spelers wenste elkaar en de trainer een fijne vakantie toe.

Trainer Henk en trainer Jacob bedankt voor een mooi seizoen! Spelers van de mini’s en nieuwe JO8: tot volgend seizoen!