Ga naar de inhoud

Schoonmaak- en klussendag op 22 juni

Onze club is aanbeland in de laatste week van het lopende seizoen. Op zaterdag 15 juni is er voor de onderbouw nog een laatste training met een feestelijke afsluiting, daarna is er een zomerstop tot eind augustus.

Graag willen wij de accomodaties zodanig goed en schoon achterlaten zodat we het nieuwe seizoen fris en goed voorbereid kunnen starten.

Daarom organiseren we op zaterdag 22 juni een grote schoonmaak- en klussendag. De (kleine) kantine, kleedkamers, gangen, keuken en snackcorner moeten worden opgeruimd en schoongemaakt. Ook de vloeren krijgen een grote poetsbeurt. Daarnaast zijn er vele kleine klussen die gedaan moeten worden.

We zijn op zoek naar jullie: enthousiaste spelers, ouders en vakmensen. Vele handen maken licht werk en zelfs een paar uurtjes zijn zeer waardevol!

We verwelkomen je graag op zaterdag 22 juni om 9:00 met koffie en gaan dan vanaf ca. 9:30 aan de slag. Kom je graag helpen schoonmaken, dan is het handig om bijvoorbeeld een eigen emmer of spons mee te nemen. Heb je speciale apparatuur waarvan je denkt dat het handig is, laat het ook weten!

Twijfel niet en kom helpen! Meld je aan via klussendag@zvc22.nl of via onderstaand formulier en laat weten wat voor soort werk je zou willen doen.

Alvast bedankt!