Ga naar de inhoud

Grote Clubactie zaterdag van start!

Dit weekend start de jaarlijkse Grote Clubactie. Jeugdleden kunnen voor de club loten verkopen en zo een leuk zakcentje bijverdienen. Met de verkoop van loten verdient de club dan een extra bedrag om ballen, trainingsmaterialen en andere benodigdheden voor de vereniging te kopen maar ook om extra jeugdactiviteiten te organiseren. Zo hebben we vorig jaar van de opbrengst een nieuwe tafeltennistafel aangeschaft.

Een lot kost € 3,- en de kopers van de loten maken kans op mooie prijzen:

  • Een hoofdprijs van € 100.000,-
  • Een extra hoofdprijs van € 100.000,-
  • De 2e prijs is een reischeque van € 10.000,-
  • De 3e prijs is een Kamado Joe – Big Joe III BBQ

En er zijn nog vele andere prijzen. Maar liefst 1 op de 10 loten wint een prijs! Genoeg reden dus om een lot te kopen!

De jeugdleden tot en met JO13 krijgen zaterdag 21 september bij hun thuiswedstrijd de verkoopkaart met QR-code en een informatiebrief. De jeugdleden (tot en met JO13) die zaterdag 21 september uit spelen ontvangen dit op 28 september bij hun thuiswedstrijd. Alle spelers ontvangen ook een mail vanuit de grote clubactie met daarin een persoonlijke QR-code om loten te kopen.

De spelers die meer dan 25 loten verkopen voor de vereniging krijgen van de club een kleine vergoeding: 20 cent per verkocht lot. Verkoop jij, als speler, 50 loten dan heb je 10 euro extra zakgeld! Ook krijgen zij een medaille van de Grote Clubactie.

Loten kopen?

Wil jij de club steunen en een lot kopen? Zoek in de komende weken je favoriete jeugdspeler op en koop één of meerdere loten om de club te sponsoren. Je kan ook direct via de website een lot kopen.

Koop hier je lot voor de Grote Clubactie

Superloten

Heb je een bedrijf of wil je met je team een steentje bijdragen? We verkopen ook zogenaamde superloten. Hiermee koop je 50 loten voor een bedrag van € 150,-. Hiermee maak je ook kans op bovengenoemde prijzen. Naast de opbrengst voor de club maakt de club ook aanvullend kans op € 5.000,- extra voor het winnende superlot.

Koop hier je superlot voor de Grote Club-actie